Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Marianna Tzourtzek at Gripen CrossFit in Malmo - 10/5/13

Πρωτη μερα επισκεψη στο Gripen CrossFit, μια μερα πριν το workshop που επροκειτο να διδαξω στους αθλουμενους, αθλητες του ΒοΧ.
Προπονηση μια εβδομαδα πριν τα European Regionals 2013.
Στο μενου σημερα εχει πολλα σκοινια , κυριως τεχνική, βιντεοσκοπηση για την One Incredible Athlete  και γενικα εξοικειωση με το σουηδικό κοινό!
Το Box  ηταν ηδη γεματο απο αλλα μαθηματα αλλα ειναι τοσο τεραστιο που χιλιοι καλοι χωρανε! Πραγματικα ενα απο τα μεγαλυτερα boxes που εχω παει...μου αρεσε πολυ, ενιωθα καλα μεσα στον χωρο να προπονηθω και ο εξοπλισμος με υπερ καλυπτε!

Ξεκινησα με τον Henrik  προπονηση με δυναμη OHS  kai Snatches  τελειωνοντας με Burpees MU και video απο  to final  Event 7 - Regional WOD! 
4 Rounds 
2 RC
Sprint 30m
4 Clean @60kg
Sprint 30m

Η μερα απλα εκλεισε υπεροχα!

Η μερα του σεμιναριου εφτασε και 20 ατομα περιμεναν να ξεκινησουμε! Το 1ο μερο ηταν Εστιασμενο στα Ολυμπιακα Βαρη, τεχνικη Αρασε και Επολε Ζετε και 2ο μερος στα μερη της ενοργανης με κατακορυφες καμψεις , κιπ στο μονοζυγο, κατακορυφη στηριξη και περπατημα!
Ηταν 4 ωρες απολαυστικες με καινουριο κοσμο και διαφορετικη κουλτουρα, καθε φορα και πιο ομορφες εμπειριες!

Μετά ξανα ετοιμασια για προπονηση με OHS και Burpees MU παλι αυτην την φορα στους ακριβεις χρονους, ξεκουραση και μετα οι ιδιοκτητες του Gripen CrossFit με συνοδευσαν στο event 6 αλλα στο 50% αυτην την φορα!

Ηταν αρκετο για να νιωθω για μια ολοκληρη μερα τους γλουτους κ τα ποδια μου σαν ξυλο! Χαχαχαχα η σαουνα μετα με βοηθησε παρα πολυ!

Κυριακή τελευταια μερα στο Μάλμο και προπονηση το πρωι με τον Henrik, test-άροντας την Jackie και για OHS για  video!
Το μεσημερι  επιστορφη στην Κοπεγχαγη και ξεκουραση! 
















Δεν υπάρχουν σχόλια: